Scroll to top

Om oss

/Om oss

Hvem er vi?

Brodahl & Jahren er forhandler av Huseby kjøkken. Hos oss finner du 1100 kvadratmeter med Østfolds største utstilling av kjøkkenmodeller fra Huseby.

Vi har butikker i Fredrikstad, Rygge og Oslo (Skøyen) hvor vi i Fredrikstad også har satset stort på møbler og interiør i tillegg til Huseby kjøkken. Her tilbyr vi også interiørdesign og veiledning.

Brodahl og Jahren er en solid aktør som gjennom mange år i bransjen er kjent for kvalitetsprodukter innen oversjøiske tresorter, kjøkken og innredning. Firmaet er også forhandler for VESTLANDSHUS, og eies i dag av Nils P. Markussen som har over 30 års erfaring som byggmester. Vi tilbyr høy faglig kunnskap, kontinuitet og kompetanse hvor du får hjelp fra A til Å og den trygghet som du som kunde har krav på.

Vi leverer produkter og tjenester over hele Østfold, og har avdelinger både i Moss og Fredrikstad.

Til våre kjøkkenløsninger tilbyr vi hvitevarer fra leverandører som Miele, Husqvarna og AEG med flere. Benkeplater i laminat, heltre og stein kommer fra ledende leverandører., og vi er behjelpelige med alt fra skisser til ferdig montert kjøkken.

Fra våre leverandører i Europa, USA og Østen kan vi leverere heltre gulv, skipsgulv, stavparketter og terasseplank. Vi legger, sliper og behandler alle typer gulv.

Videre kan vi tilby alt innen nybygg, tilbygg, restaurering og takreperasjoner til hus og fritidsboliger. Vi er også behjelpelig med tomteplanlegging, utbygging, tomteområder, søknader, etc.

Vi leverer

  • Kjøkken

  • Bad

  • Garderobe

  • Møbler og interiør

  • Befaring

  • Interiør konsulenter

  • Hjemlevering

Velkommen til Østfolds største utstilling av kjøkken, møbler og interiør.

Brodahl & Jahren, din Huseby kjøkken-forhandler i Fredrikstad tilbyr også et stort utvalg av møbler og interiør. Velkommen til vår forretning i Dikeveien ved Østfoldhallen.

Posted by Brodahl & Jahren on Wednesday, June 5, 2019

Håndverkstjenester

Vi utfører alt innen:
Nybygg – tilbygg – påbygg – restaurering – renovering – mm.
Hus, hytte, næringsbygg, leiligheter, annet.

Vi har nærmere 30-års erfaring innen byggmesterfaget. Vi utfører alt innen snekkerarbeid. Fra nybygg, tilbygg, takreparasjoner og restaurering av hus og fritidsboliger. Vårt firma har sentral godkjenning og faste samarbeidspartnere innen fagene elektro, VVS, grunnarbeider, flislegging samt kjøkkenmontasje. Dette gjør oss i stand til å utvikle og utføre hele prosjektet på en trygg og profesjonell måte.

Vi utfører snekkerarbeider i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Halden, Hvaler – ja i hele Østfold. Og vi utfører alltid våre snekkeroppdrag til avtalt tid og avtalt pris.

Vestlandshus

Brodahl & Jahren bygger alle typer VestlandsHus over hele Østfold. Her bringer vi noen hustyper som enten er under oppførelse eller ferdigstilt. Se flere typer på sin hjemmeside og finn din husdrøm og la våre fagarbeidere sette det opp for deg.

Bestill konsultasjon her