Scroll to top

Huseby

/Huseby kjøkken

Huseby Kjøkken

Brodahl & Jahren er leverandør av Huseby kjøkken, og hos oss finner du 1100 kvadratmeter med Østfolds største utstilling av kjøkkenmodeller fra Huseby.

Kjøkken og kjøkkeninnredning fra Huseby lages på ekte møbelvis, og her finner du alt fra moderne kjøkken i tidsriktige farger til klassiske og elegante design.
Huseby er en av Norges største produsenter av kjøkken, og med over 40 års erfaring har vi lært oss hva som er viktig når det gjelder kjøkken og kjøkkeninnredning.

Et skreddersydd Huseby kjøkken tar utgangspunkt i én av våre to modeller, Signatur eller Agil. Velg den serien som passer best for deg og oppdag gleden ved et kjøkken basert på norsk håndverk og kvalitet!

Huseby Signatur kjøkken

Valgfrihet er en del av tiden vi lever i.

Derfor mener vi at det er lov å være kresen. Når du vil ha det beste, så skal du få det beste – i et design, med farger og detaljer som er viktig for deg.
Det skulle forresten bare mangle!

Signatur kjøkken video

Huseby Signatur kjøkken video

Huseby Agil kjøkken

Huseby AGIL er et alternativ til vårt eksklusive Huseby Signatur-konsept. Konseptet ivaretar likevel Husebys velkjente kvalitet.

Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i 11 malte standardfarger. Her har vi blant annet valgt kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. AGIL er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det skal gå på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.

Bestill tegning av ditt kjøkken her